Gå ikke glipp av årets delfinale i Poesislam!. Sett av fredag 30. september i kalenderen med en gang! Da gjentar vi megasuksessen fra i fjor, og arrangerer i samarbeid med foreningen !les en av fem landsdelsfinaler i POESIslam! Vinneren går videre til norgesmesterskapet i Oslo seinere på høsten. 

Poesislam er en konkurranseform hvor deltagerne presenterer egenskrevne tekster på norsk. Man står helt fritt til å presentere akkurat hvordan en vil. Inntil 10 poeter fra vår del av landet konkurrerer om publikums oppmerksomhet og om å delta i årets Norgesmesterskap i Poesislam.

For juryen / publikum er det enkelt: å vurdere tre minutters presentasjonen. Det er 3 runder på maks 3 minutt hver. Publikum blir delt opp i bordjuryer og avgjør hvem kveldens vinner og NM-finalist blir. Dette er en unik mulighet til å oppleve et suverent mangfold i utrykk og stil. Feststemning er garantert. Forfattere, skuespillere, rappere, komikere, sangere og amatører – alle er hjertelig velkomne. Poeter og taleføre innenfor alle tradisjoner kjemper om publikums gunst.

Kveldens konferansier er som vanlig tidlige norgesmester Lars A Tønnessen / Atlars, som er kåkå’s egen husrapper. 

I fjor vant Svein Tang Wa. I år kan alt skje.
Lyst å delta i landsdelsfinalen i Stavanger? Påmelding til Atlars@gmail.com . NB. Maks 10 deltagere.

Arrangementet er et samarbeid mellom Kåkå, Foreningen !les og Atlars. Velkommen til en livfull og hyperspennende feiring av ytringsfriheten! Velkommen til fest! 

Tid: 30. september 2016 19:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: Kommer

Share This