Gikk du glipp av dette?

Rogaland mest Rocka kråker flyr igjen og er klar til å kjøre igang konsert våren & sommeren 2017! Dette skjer på Sting Nere Lørdag 29 April. Liker du musikk som er inspirert av Guns N’ Roses, The Rolling Stones, Stage Dolls eller Return? Da har du kommet til rette plassen! Stem luftgitaren, kom ner på Sting og få deg ein skikkelige rocka kveld med Morning Crows!

Cover: 150

Tid: 29. april 2017 21:00

Sted: Sting nere

Arrangør: MORNING CROWS og Cafe Sting

Pris: Cover: 150

Exclusive show curated by Snowpirate, and featuring some of Stavanger’s finest performers… soon to be announced.

VIP Tickets Only… 495 kr- (inc booking fee)

Package includes table seating, with the finest hors d’oeuvres by Sting Cafe and Prince-inspired welcome ‘refreshment’.

Ladies and gentlemen, this is a sexy cabaret, as the man himself would have had it. You must dress to impress… this is Prince we’re talking about.

Tickets avilable online 11th of October and you need to be fast – very limited tables and intimate show… FULL of sass.

Small Julebord bookings welcome.

Press enquiries please telephone 97477093 or email creativeproducing@gmail.com

Tid: 10. desember 2016 20:30

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Snowpirate og Cafe Sting

Pris: kr 495,-

For første gang blir det arrangert en egen sakprosafestival i Stavanger, med NFF som avsender sammen med kåkå kverulantkatedralen, Sølvberget kulturhus og Fritt Ord. Hele dagen lørdag 26. november fra kl 12-24.00.

Skandinavia er tema hele denne uka på kåkå kverulantkatedralen i samarbeid med Civita. Denne temauka avsluttes med Stavanger Sakprosafestival lørdag 26. november, som også har «Skandinavia» som tema, men med vekt på ytringsfrihet og debattkultur. NFF er her hovedavsender, sammen med Sølvberget og kåkå. Vi vetKjetil Jacobsen kommer, aktuell i høst med boka «Etter Charlie Hedbo – ytringsfrihet i det 21. århundre». Mer om andre forfattere og deltagere her etter hvert som de bekreftes. Kvelden avsluttes med konsert på kåkå med Valkyrien Allstars, lørdag kl 22.00. Be there!

Tid: 26. november 2016 12:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: Kommer

I samarbeid med tenketanken Civita inviterer kåkå til temauke i slutten av november, onsdag til og med lørdag 23-26. november.

Planene for debattene denne uka er allerede i emning, og vil kunne dreie seg om slike spørsmål som:

 • Skandinavia er blitt bedre enn USA på kapitalisme?
 • Om innslusingslønn er svaret på god integrering på arbeidsmarkedet?
 • Kan nordisk forsvarssamarbeid være en fremtidig løsning?

Det er Lars Gauden-Kolbeinstveit og Eirik Løkke som er medredaktører på vegne av Civita. Mer info om deltagere og endelige tema etter hvert.

Vi avslutter temadagene om «Skandinavia» i samarbeid med Civita med Stavanger Sakprosafestival lørdag 26. november, som får «Skandinavia» som tema, med vekt på ytringsfrihet og debattkultur. NFF er her hovedavsender, sammen med Sølvberget og kåkå. Vi vet Kjetil Jacobsen kommer, aktuell i høst med boka «Etter Charlie Hedbo – ytringsfrihet i det 21. århundre». Mer om andre forfattere og deltagere her etter hvert som de bekreftes.

Temauka avsluttes med konsert på kåkå med Valkyrien Allstars, lørdag kl 22.00.

Tid: 23. november 2016 19:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: Kommer

«…..jeg kan garantere at en halvannen times klubbkonsert med So Are We vil bli en variert affære.» (Romerikes Blad, 2015)

So Are We er en duo bestående av Guro Vikingstad på vokal og Stian Haslie på gitar. Musikken til duoen befinner seg i et landskap av pop, folk/roots og country. Melodiene og tekstene har et spenn fra melankoli til lekenhet, hvor formidling og et ærlig uttrykk står i sentrum.
So Are We høstet gode kritikker på Jessheimdagene 2016 og fikk terningkast fem fra Romerikes Blad.

«Det er kort og godt ganske deilig å høre på dem!» (RB, 2016)

Medlemmene i So Are We har vært med på flere musikalske arenaer. Guro Vikingstad har blant annet gitt ut albumet «Time» (2010) på eget plateselskap, holdt foajekonserter «Tribute til Joni Mitchell» i Stavanger Konserthus og bidratt i Mods revyen «Revansj!». Dessuten er hun også korist i Stina Stenerud and Her Soul Replacement og har jobbet som korist for blant annet Bow To Each Other og Tina Refsnes.
Stian Haslie er gitarist i Bedrock, som er et godt etablert blues/rock band, og gitarist/låtskriver i Stina Stenerud and Her Soul Replacement. I tillegg har han spilt sammen med blant annet Steven Ackles, Paal Flaata og Vidar Busk for å nevne noen.

Til konserten på Cafè Sting har So Are We fått med seg et knippe lokale musikere fra Stavanger.

Duoen spiller også for tiden inn låter i studio som kommer ut i aller nærmeste fremtid.

«Vikingstads uttrykksfulle stemme er pakket inn av et flytende musikalsk teppe, og det oser kvalitet og godt håndverk lang vei.» (Romerikes Blad, 2015)

«Låtunivers i real blomstring.» (RB, 2016)

Billetter i døra, eller her :  http://www.linticket.no/page/no/20/175/386

Tid: 12. november 2016 20:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Cafe Sting

Pris: http://www.linticket.no/page/no/20/175/386

or første gang samarbeider kåkå med Schizofrenidagene. På kåkå blir årets tema, «The Body of Experience», utvidet med debatter, samtaler og bokslipp. Mandag til torsdag, 7-10. november kl. 19.00.

MANDAG 7. NOVEMBER kl. 19.00:
Medieeksponert! Jeg mot meg – media mot ungdom. Identitet = psykisk syk!

Medieeksponert – gjør det noe? Medieeksponeringen – blir det skam 15 år etterpå? Når blir eksponering skadelig? Hva gjør eksponering med ungdommens identitet? Identitet «psykisk syk», er det smart? Hva skjer med profesjon og rolle hos behandlerne?

Deltagere:
Peder Kjøs, psykolog og programleder i «Jeg mot meg», Lillian Mortensen Stokkeland – overlege/psykoanalytiker, Lene Lindanger Strømø, rådgiver på ungdomsskole, Eirin Larsen TV-aktuell i «Jeg mot meg», m.fl.

Debattleder: Harald Birkevold.
Vertskap:
Målfrid J. Frahm Jensen

TIRSDAG 8. NOVEMBER kl. 19.00:
På tide med matro! Hva betyr måltidet og matro for psykisk helse? 

Innledning av Finn Skårderud og dialog med publikum.

Sunnhetstyranniet, spis deg sunn, sexy, glad, yngre, frisk, slank, smart! Om helse- mat og kroppsfokus i tv, bøker, blader og på sosiale medier. Finn Skårderud er forfatter/psykiater/direktør ved institutt for spiseforstyrrelser, Villa Sult.

Møteleder: Jan Olav Johannesen. Vertskap: Målfrid J. Frahm Jensen.

ONSDAG 9. NOVEMBER kl. 19.00:
Bokslipp og samtale med forfatter og fotograf. «En natt flyr jeg», Hertervig forlag, av Randi Magnussen og Paul A. Amundsen.

Samtale mellom forfatter og fotograf. Schizofreni i litteratur og kunst vs virkeligheten, av Sigrun Hodne – litteraturviter/kunstkritiker.

Møteleder: Jone Schanche Olsen. Vertskap: Iselin Kleppestø Thorsen.

TORSDAG 10. NOVEMBER kl. 19.00:
Er legene legemiddelindustriens nyttige idioter? Lykkepille liksom!

Hvorfor skrives det fortsatt ut enorme mengder antidepressiva til barn, ungdom og eldre? Trengs lykkepillene? Når ble litt trist til depresjon? Når ble uro til ADHD? Må alt medisineres? Personer med psykiske lidelser dør 25 år for tidlig, er det alle pillenes skyld? Hvem tar ansvar for dagens praksis?

Innledning: Gisle Roksund, fastlege/skribent
Deltakere: Thor Rogan, spesialrådgiver helse- og omsorgsdept., Ruth Marie Donovan lektor/sykepleier/pårørende, Jan Robert Johannessen fastlege/leder Rogaland Legeforening, m.fl.

Debattleder: Bjørn Sæbø. Vertskap: Jan Inge Reilstad og Målfrid J. Frahm Jensen

Tid: 7. november 2016 19:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: Kommer

En kveld med cabaretsanger av komponister som William Bolcom, Leonard Bernstein, Kurt Weill og Benjamin Britten.

Wibeke Wetaas, sopran
Laima Olsson, fiolin
Sandra Lie, klaver

Trioen reiser på turne i Rogaland Fylke og vi starter det hele i Stavanger på Sting Nere (cafe sting) Lørdag 5.november kl.1930.

Videre går turen:
Søndag 6.november : Eigersund Kulturskule – Paviljongen kl.1900
Lørdag 12.november: Haugesund Billedgalleri kl.1900
Søndag 13.november: Gamlaværket i Sandnes – Gildesalen kl.1930

Hjertelig velkommen til en kveld med alt fra latter til tårer i cabaretens verden 🙂

Bill: 200,-

Tid: 5. november 2016 19:30

Sted: Sting nere

Arrangør: Wibeke Wetaas, Sandra Lie og Laima Olsson

Pris: bill 200,-

Litteraturuka på Sting er nasjonalt kjent for sitt interesserte og lydhøre publikum. Hver høst presenterer Litteraturuka noen av landets fremste forfattere…

SØNDAG 23. OKTOBER PÅ STING:
Helge Torvund leser hele diktsamlingen «Alt brenner» (Aschehoug).

Helge Torvund (f. 1951) fra Jæren, utdannet psykolog.
Debuterte med diktsamlingen «Hendene i byen» i 1977, og har siden utgitt mer enn tyve diktsamlinger, foruten essay og barnebøker. Torvund er kjent som Twitter-poeten fordi han daglig legger ut dikt på sosiale medier. Han er også kjent som diktlærer i Diktkammeret. Helge Torvund har mottatt flere priser for sine bøker.

 

Foto: Morten Brun/Aschehoug. Kilde: Aschehoug Forlag.

Litteraturuka på Sting sitt bilde.
Litteraturuka på Sting sin facbook side har mer om det som foregår fra 23 – 29 oktober 2016

Tid: 23. oktober 2016 17:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Pris: ...

22. oktober inviteres det til releasekonsert av det nye albumet «Arbeidsmann» på Café Sting «Nere». Mange gode folk på scenen og fullt av gode folk i salen 🙂 Velkommen!

Dørene åpner 21.00
Pris: 250,-    https://pay.ebillett.no/purchase.php?partner_id=1326&show_id=5032851

Tid: 22. oktober 2016 21:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Kjell Reianes

Pris: Kr 250,-

Foredraget til André Ulveseter har de siste årene vært en fast del av Den kulturelle skolesekken, vært vist på fagdager, seminarer og lignende. Etter mange forespørsler prøver vi nå for første gang med en åpen forestilling av dette foredraget. Og det gjør vi på Café Sting i Stavanger, onsdag 19. oktober.

Dette er et humoristisk faglig foredrag/forestilling om oppdeling av sammensatte ord – eller særskrivingsfeil som det egentlig heter.

André, med bakgrunn fra standup, teater og revy, leverer et solid foredrag med mye humor. Foredraget avsluttes med en Kahoot-quiz. Hele showet varer i ca. 55 minutter.

Gjør oppmerksom på at det er begrenset antall billetter (50 stk) tilgjengelig – kjøpes på Tikkio.com.

Billetter: 150,- (via tikkio.com)
Showstart: 19.00

Tid: 19. oktober 2016 19:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Bilder i kampen mot særskrivingsfeil

Pris: https://tikkio.com/tickets/1702-bilder-i-kampen-mot-saerskrivingsfeil

I Norge er nok Peter Nordberg mest kjent for sitt samarbeid med tidligere Vamp-vokalist Vidar Johnsen som resulterte i tre album og en mengde radiohits.

Siden Peters solodebut «Tiden Viser Vägen» (1999) har Stene Osmundsen vært med på reisen. De siste tre årene har de to trappet opp samarbeidet ytterligere, og duoen har turnert flittig i Sverige, Norge og USA.

Stene har vært det solide kompet i The September When, Mods m.fl.

Sammen leverer de en konsertopplevelse som spenner fra hviskende blå-stemning til buldrende ur-grooves. En akustisk konsert som låter større enn man kunne ane.

Konsertstart: 20.30
Varighet: ca. 90 min.

http://www.peternordberg.com

Tid: 14. oktober 2016 19:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Peter Nordberg

Pris: https://tikkio.com/tickets/1373-konsert

Percussion-/Tromme-workshop -clinic med den legendariske musikeren Mino Cinelu!
Kjent fra samarbeid med bl.a.: Miles Davis , Weather Report , Kate Bush , George Benson, Sting, Stevie Wonder, Kenny Baron, Cassandra Wilson, Lou Reed , Herbie Hancock etc.

Onsdag 12. oktober holder den verdenskjente fransk/amerikanske musikeren Mino Cinelu workshop nede på Sting. Dette blir en unik anledning til å møte, komme på nært hold og høre en av de beste utøvere innen sitt felt i verden. De siste turneer han har vært med på har vært med Kate Bush, Marcus Miller og Afrodeezian.
Denne verdensmusikeren kommer innom en svipptur til Stavanger før han stikker hjem til The Big Apple, New York så ta turen til Cafe Sting på trommeworkshop og opplev den legendariske perkusjonisten, Mino Cinelu!
Pris kr 100,- voksen
Pris kr 50,- student/barn

Tid: 12. oktober 2016 17:00

Sted: Sting nere

Arrangør: 4Sound Norge (Stavanger)

Pris: Pris kr 100,- voksen Pris kr 50,- student/barn

This ensemble connects leading professional musicians from Norway&Ireland. The Ipanema Ensemble fosters intercultural appreciation,understanding,and co-operation through the varied styles of music and improvised perfrmance.
Formed in 2015 by Composer/Arranger/Guitarist Phil Mc Dermott. The ensemble have a distinct musical style which melds styles of Bossa Nova / Samba with roots from the jazz tradition.
The Band:
Camilla Myrås – Vocals
Phil Mc Dermott – Guitar/Arranger
Andreas Westås Jara – Cello
Magnus Rød Haugland – Double Bass
Tickets: NOK 150,-

Tid: 7. oktober 2016 21:00

Sted: Sting nere

Arrangør: The Ipanema Ensemble

Pris: 150,-

Torsdag 6 okt kl 19.00 handler det om: «Valget i USA! Hva betyr det for oss? Hva vil skje om Trump vinner? Hva vil skje om Clinton vinner?».

Innleder er Frank Rossavik.
Andre deltagere blir overbeviste Trump- og Clinton-tilhengere samt Harald Espedal (styreleder i Lyse, USA-kjenner).
Ordstyrer: Torunn Egge Roux.

 

NESTE POLITISK BAR:

Torsdag 3 nov kl 19.00 handler det om: «Budsjettdebatt 2016 i Stavanger kommune – what’s going on?»

Innleder er Christian Wedler, Frp, leder for finansutvalget.
Deltagere: Opposisjonen ved Kari Nessa Nordtun (AP) og Eirik Faret Sakariassen (SV) samt Utdanningsforbundets Merethe Handegaard-Scheie og Jens Petter Gitlesen i Norsk forbund for utviklingshemmede.
Ordstyrer: Torunn Egge Roux

Tid: 6. oktober 2016 19:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: 100, 50 for studenter

Arrangementet er AVLYST !!!

BASE ENTERTAINMENT & TRIPPLE B PRODUCTIONS welcomes you all to the SPECIAL edition event themed – ☆DISTURBING STAVANGER ☆ – NIGERIA INDEPENDENCE DAY PARTY 2016.

●FEATURING EXCLUSIVELY THE HOTTEST AND LATTEST AFROBEAT HITS.
(Afro-Carribean VIBES)

● We’ve decided to DISTURB Stavanger by celebrating the Independence day party, since we cant find no other reasonable reason to be disturbing u quiet folks. Come and enjoy a evening that will linger in your memory. IF U LOVE AFROBEAT MUSIC this is a nite u dont want to miss, arrange that barnapass n cancel any other plans & remember dem dancing shoes as usual. IF U HAPPEN TO NOT KNOW WHAT AFROBEAT MUSIC IS,COME TRY IT OUT, Guess u might find out what the whole hype is all about. Ta med deg gode venner og godt humør.

■ DRESSCODE: African Wear or Anything NICE & STYLISH.

● Age: 20+ ( ID Please.)

●CC: 100 KR. (CARD & CASH).
But CASH payment is prefared in order to make the queue go faster

■Venue: KLUBB STING NEDE. Valberget 3, 4006 Stavanger.

Powered by: □ Base ENTERTAINMENT□
□ TRIPPLE B RECORDS□

Tid: 1. oktober 2016 23:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Base Entertainment.

Pris: 100 KR. (CARD & CASH). But CASH payment is prefared in order to make the queue go faster

Rockepoeten Tom Roger Aadland er kjent for radiohits som «Min beste ven på ein dårleg dag» og «Like til mi dør». Han har gitt ut fem kritikerroste album, og er kjent som en bunnsolid liveartist. Da «Rapport frå eit grensehotell» kom ut i 2015, brukte kritikerne uttrykk som «på grensen til genialt» og «ganske nært et mesterverk».

Tom Roger Aadlands forrige plate med Dylan på nynorsk, «Blod på spora», var en kritiker- og publikumssuksess som førte til omfattende turnering, universitetsforedrag og bokutgivelse. Nå har Aadland tatt for seg Dylans definitive mesterverk, det femti år gamle dobbeltalbumet «Blonde on Blonde», som kommer ut i nynorsk gjendiktning til høsten.

Det knytter seg store forventninger til utgivelsen, og den første singelen fra albumet, «Eg må ha deg» («I Want You») har fått en strålende mottagelse. Det blir konsert på kåkå lørdag 1. oktober kl 21.00. Vi putter nok på en talefør Dylanolog i forkant, om Bob Dylan og mesterverket «Blonde on Blonde». 

«Eg må ha deg» – https://open.spotify.com/track/0Bb0Fc6VFzKd65bdulCjyZ  

Tid: 1. oktober 2016 21:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: Kommer

Arrangementet er avlyst, men CAFEEN ER ÅPEN OG HAR GOD MAT OG GODT DRIKKE PÅ MENYEN,..

☆BASE ENTERTAINMENT & TRIPPLE B PRODUCTIONS welcomes you all to the SPECIAL edition event themed -☆ OKTOBERFEST 2016 ☆

FEATURING LIVE BAND PERFORMANCES: Da MOORS (Sandnes) , C-TB starboy ( Sandnes), & CORNA BROS (Sandnes). Comedy skit by ROBIN HOOD & many more..

●CC: ☆ FREE addmision☆

●Come and enjoy a Saturday filled with Beer beer and beer, sausages & a social atmosphere that is next to none. Ta med deg gode venner og godt humør. Come and enjoy our life Djs, band, Comedian and a fantastic view of Stavanger harbour.

●MUSIC: THE HOTTEST AND LATTEST HITS OF – RnB, POP, HIP-HOP, AFROBEAT & DANCEHALL.
(Afro Carribean Vibes).

■ DRESSCODE: OKTOBER FEST COSTUME.

● Age: 18+ (ID Please.)

■Venue: CAFE STING TERRACE. Valberget 3, 4006 Stavanger.

Powered by: ● Base ENTERTAINMENT●
● TRIPPLE B PRODUCTIONS●

Tid: 1. oktober 2016 13:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Gratis inngang

Gå ikke glipp av årets delfinale i Poesislam!. Sett av fredag 30. september i kalenderen med en gang! Da gjentar vi megasuksessen fra i fjor, og arrangerer i samarbeid med foreningen !les en av fem landsdelsfinaler i POESIslam! Vinneren går videre til norgesmesterskapet i Oslo seinere på høsten. 

Poesislam er en konkurranseform hvor deltagerne presenterer egenskrevne tekster på norsk. Man står helt fritt til å presentere akkurat hvordan en vil. Inntil 10 poeter fra vår del av landet konkurrerer om publikums oppmerksomhet og om å delta i årets Norgesmesterskap i Poesislam.

For juryen / publikum er det enkelt: å vurdere tre minutters presentasjonen. Det er 3 runder på maks 3 minutt hver. Publikum blir delt opp i bordjuryer og avgjør hvem kveldens vinner og NM-finalist blir. Dette er en unik mulighet til å oppleve et suverent mangfold i utrykk og stil. Feststemning er garantert. Forfattere, skuespillere, rappere, komikere, sangere og amatører – alle er hjertelig velkomne. Poeter og taleføre innenfor alle tradisjoner kjemper om publikums gunst.

Kveldens konferansier er som vanlig tidlige norgesmester Lars A Tønnessen / Atlars, som er kåkå’s egen husrapper. 

I fjor vant Svein Tang Wa. I år kan alt skje.
Lyst å delta i landsdelsfinalen i Stavanger? Påmelding til Atlars@gmail.com . NB. Maks 10 deltagere.

Arrangementet er et samarbeid mellom Kåkå, Foreningen !les og Atlars. Velkommen til en livfull og hyperspennende feiring av ytringsfriheten! Velkommen til fest! 

Tid: 30. september 2016 19:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: Kommer

Kan en forsker lære deg noe nytt på 15 minutter. Og det kanskje med en humoristisk snert? Kom på Kåkå 28. og 29. september kl. 20.00-22.00, bli opplyst og kanskje til og med le litt av Stavangers dyktige forskere.

Tror du at forskning er gørrkjedelig og at forskere er tørre og grå? Vår etterhvert så tradisjonsrike Forsker StandUp vil gi deg helt nytt perspektiv både på forskning og de som forsker.

En forsker – en mikrofon – et kvarter. Det er essensen når til sammen 12 forskere skal opp på scenen, få deg til å le, og til å gå ut litt klokere enn da du kom inn.

 

I løpet av to kvelder på Kåkå i høst, 28. og 29. september, kan du få med deg forskning på en ny og underholdende måte. Prøv forskernes egen stand up, og kanskje du sitter igjen med nye perspektiver på forskning, og en forståelse for hva det egentlig handler om?
Det er Forskningsdagene i Stavanger og Sandnes som er vertskap. 

 

PS! De ulike Stand-Upp’erne får du navn på her etter hvert.

Tid: 28. september 2016 20:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: Kommer

23. september gir den folkekjære og kritikerroste Stavangerforfatteren ut sin 13. roman. Du er så lys er en uvanlig bok om vanlige familier, en nervepirrende fortelling om det vi ikke får øye på. Selv når det utspiller seg rett foran oss.

2016 har vært et produktivt år for Tore Renberg, i januar slapp han sitt første soloalbum, Ingen nåde, og fulgte i mai opp med den bevegende singelen «Ikkje la di riva deg ner». I høst legger den sceneglade forfatteren ut på romanturné. Han leser fra den nye boka, han kommer med sanger og fortellinger. Hvem vet; Kanskje dukker også Jarle Klepp, Helge Ombo og Hillevågsgjengen opp?

Med seg på scenen har han Alexander Flotve på mandolin og gitar. Du kan se fram til en særegen kveld med litteratur, musikk og godt drøs. Klomp i halsen, latter i brystet, varme i føttene.

Dører 19:00
Konsertstart 20:00
Aldersgrense 18 år

Tid: 23. september 2016 20:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Tore Renberg og Stageway

Pris: http://www.ticketmaster.no/event/en-kveld-med-tore-renberg-billetter/502305

Tidligere i år lanserte i/o/lab et nytt konsept som søker å skape et samlingspunkt for forskere, kunstnere, studenter og andre interesserte. I samarbeid med Hege Tapio i Articlebiennalen og io/lab blir det derfor to kvelder med «Art, Science & Cocktails» på kåkå og Café Sting i høst, den første 12. august og den andre den 23. september.

Sosialt event hvor vitenskapelig påfyll og kunstneriske inspirasjoner serveres med en utsøkt cocktail-opplevelse.
Kvelden vil by på presentasjoner av kunstnere og forskere.
Arrangementet er i samarbeid med Forskningsdagene.

Tid: 23. september 2016 20:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: Kommer

Med temadagene «På sporet av Georg Johannesen! Litt om essayet, døden, diktet og eksilet», fra torsdag 15. til og med lørdag 17. september, samarbeider kåkå med Kapittel 2016, som har «Vandring» som tema.

Lørdag 17 september kl 20.00

SAMTALE – helaften på kåkå: Georg Johannesen og det indre eksilet + konsert med Håkon Paulsberg trio med «kong j». 

Innleder: Kjartan Fløgstad (forfatter).
Deltagere: Arnfinn Åslund (kulturviter, redaktør), m.fl.
Håkon Paulsberg trio består av: Håkon Paulsberg (vokal, akustisk gitar), Terje Norum (tangenter) og Ørnulv Snortheim (elgitar).
Konsertinnledning ved Amund Børdahl (UiB, GJ-seminaret), som også erordstyrer under debatten. 

Eksil (2005) var Georg Johannesens siste bok før han døde på svøm utenfor Egypts strender julaften 2005. Bokas innledning fastslår at «dannelse oppstår alltid og bare i eksil», og starter med følgende sitat av Hugo av St. Victor (12. århundre): «Den som synes at han bor i et godt land, er en bløthjertet nybegynner, den som synes at ethvert land er hans eget, er allerede sterk. Men bare den som ser hele verden som et fremmed land er fullkommen.» Et av Georg Johannesens mange livsverk bestod i hans særegne Norgeskritikk. Han ville være en outsider, være mer på utsiden enn innsiden av norsk offentlighet og selvforståelse. Vi kan i ettertid likevel spørre om hans indre eksil var reelt? Vi har invitert Kjartan Fløgstad til å innlede om Georg Johannesens eksilposisjon og (selv)dannelsesideal, om dette fortsatt har noe for seg i en digitalisert og sosialmediert politisk eller litterær norsk virkelighet. 

Etter debatt og pause blir det konsert med den kritikerroste Håkon Paulsberg trio + Kjartan Fløgstad. Plata «kong j» fikk flotte anmeldelser da den kom, og gir tilgang til noen av Georg Johannesens fineste dikt i nydelig visedrakt. Paulsberg er jazzmusiker og visesanger som tidligere bl.a. har jobba med Jan Erik Vold og gitt ut plater om og med Cornelis Vreeswijk og Alf Prøysen. Han siste plate heter «Trøst for stusslige karer» med undertittelen «Eldar Vågan på blå resept», og innkasserte mange sekserterninger. 

«Credo Piscis» med Håkon Paulsberg

Se også øvrig program

torsdag 15. september kl. 20.00: Debatt: Hvor ble det av essayteorien etter Georg Johannesen – og har det betydning for dagens essaydebatt? Innleder Eivind Tjønneland. 

lørdag 17. september kl. 14.00: FOREDRAG OG FORESTILLING: Øyvind Rimbereid om Georg Johannsens stemme og lyrikk. Ars moriendi fremført i sin helhet, med Lasse Lindtner og Anette Röde Hagnell. 

Tid: 17. september 2016 20:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: 200 (kr. 300 for begge arrangement lørdag 17.09)

Med temadagene «På sporet av Georg Johannesen! Litt om essayet, døden, diktet og eksilet», fra torsdag 15. til og med lørdag 17. september, samarbeider kåkå med Kapittel 2016, som har «Vandring» som tema.

Lørdag 17 september kl 14.00

FOREDRAG OG FORESTILLING: Øyvind Rimbereid om Georg Johannsens stemme og lyrikk. Ars moriendi fremført i sin helhet, med Lasse Lindtner og Anette Röde Hagnell. 

Innleder: Øyvind Rimbereid (forfatter og poet).
Performance og opplesing ved Lasse Lindtner og Anette Röde Hagnell. 

Programleder: Amund Børdahl (UiB, GJ-seminaret). 

Hvorfor er Ars moriendi (1965) Norges beste og viktigste diktsamling i forrige århundre? Eller er den det? Kom, lytt og reis etter døden og diktstemmen. Øyvind Rimbereid innleder om Georg Johannesens kraftfulle stemme og diktstemme. Hele Ars moriendi fremføres for andre gang i verdenshistorien. I anledning 51-års jubileum for diktsamlingen som i 1999 ble kåret til 1900-tallets beste norske diktsamling.

 

ØVRIG PROGRAM LØRDAG 17. 09

Lørdag 17 september kl 20.00

SAMTALE – helaften på kåkå: Georg Johannesen og det indre eksilet + konsert med Håkon Paulsberg trio med «kong j». 

Innleder: Kjartan Fløgstad (forfatter).
Deltagere: Arnfinn Åslund (kulturviter, redaktør), m.fl.
Håkon Paulsberg trio består av: Håkon Paulsberg (vokal, akustisk gitar), Terje Norum (tangenter) og Ørnulv Snortheim (elgitar).
Konsertinnledning ved Amund Børdahl (UiB, GJ-seminaret), som også er ordstyrer under debatten. 

Eksil (2005) var Georg Johannesens siste bok før han døde på svøm utenfor Egypts strender julaften 2005. Bokas innledning fastslår at «dannelse oppstår alltid og bare i eksil», og starter med følgende sitat av Hugo av St. Victor (12. århundre): «Den som synes at han bor i et godt land, er en bløthjertet nybegynner, den som synes at ethvert land er hans eget, er allerede sterk. Men bare den som ser hele verden som et fremmed land er fullkommen.» Et av Georg Johannesens mange livsverk bestod i hans særegne Norgeskritikk. Han ville være en outsider, være mer på utsiden enn innsiden av norsk offentlighet og selvforståelse. Vi kan i ettertid likevel spørre om hans indre eksil var reelt? Vi har invitert Kjartan Fløgstad til å innlede om Georg Johannesens eksilposisjon og (selv)dannelsesideal, om dette fortsatt har noe for seg i en digitalisert og sosialmediert politisk eller litterær norsk virkelighet. 

Etter debatt og pause blir det konsert med den kritikerroste Håkon Paulsberg trio + Kjartan Fløgstad. Plata «kong j» fikk flotte anmeldelser da den kom, og gir tilgang til noen av Georg Johannesens fineste dikt i nydelig visedrakt. Paulsberg er jazzmusiker og visesanger som tidligere bl.a. har jobba med Jan Erik Vold og gitt ut plater om og med Cornelis Vreeswijk og Alf Prøysen. Han siste plate heter «Trøst for stusslige karer» med undertittelen «Eldar Vågan på blå resept», og innkasserte mange sekserterninger. 

«Credo Piscis» med Håkon Paulsberg

Se også program torsdag 15. september kl. 20.00: Debatt: Hvor ble det av essayteorien etter Georg Johannesen – og har det betydning for dagens essaydebatt? Innleder Eivind Tjønneland. 

Tid: 17. september 2016 14:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: 200 (kr 300 for begge arrangementene lørdag 17. september)

Velkommen til finfin musikalsk aften på Café Sting, Stavanger, hvor Christina Bjordal er klar med sin nye «sound» der både elektronika, soul og jazz møtes. Bjordal har de siste årene jobbet fram et flunkende nytt konsertrepertoar som har blitt veldig godt mottatt. Tekstene handler om håp og overvinnelse og melodien er satt i førersetet.

Les mer om artisten på www.christinabjordal.com

Billetter kjøpes her : https://christinabjordal.ticketco.no/christina_bjordal__champagne_for_your_soul__caf_sting_16september_2016_kl1930

Tid: 16. september 2016 19:30

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Haugaland KunstVerk

Pris: Kr 250,- https://christinabjordal.ticketco.no/christina_bjordal__champagne_for_your_soul__caf_sting_16september_2016_kl1930

Med temadagene «På sporet av Georg Johannesen! Litt om essayet, døden, diktet og eksilet», fra torsdag 15. til og med lørdag 17. september, samarbeider kåkå med Kapittel 2016, som har «Vandring» som tema. Dagens essaydebatt er det NFF som arrangerer, som en del av serien Stavanger prosalong. Regionkontakter for NFF i Stavanger er Ane Sjøbu og Jan Inge Reilstad.

DEBATT: Hvor ble det av essayteorien etter Georg Johannesen – og har det betydning for dagens essaydebatt

Innleder: Eivind Tjønneland (professor i nordisk ved UiB) (bildet)
Deltagere: Jan Erik Vold (poet og essayist), Tor Eystein Øveraas (forfatter og essayist), Susanne Christensen (kritiker og essayist). 

Ordstyrer: Amund Børdahl (UiB, GJ-seminaret).

Da Arne Melberg i 2013 laget et internasjonalt utvalg og en introduksjon til essayet på norsk, var Georg Johannesen én av sju norske essayister han fant plass til i samlingen. Melberg tar her med innledningen til hans siste bok, Eksil (2005), hvor betydningen av eksilet fremheves av Johannesen, for dannelse og selvdannelse, mens han i «Holberg og essayet» (1977) skriver at: «Essayisten produserer samfunnsmessig dannelse», at essayet alltid handler om samtalens vilkår, og at det «provoserer til modenhet og selvtenking ved å smigre leseren». Georg Johannesen var uansett en svært sentral figur i tilblivelsen av norsk essayforståelse i siste halvdel av forrige århundre. I «litt om essayet» (1978) startet han med å stadfeste at essayet er en form for sakprosa og at «sakprosa er en like streng form som sonetten, det er innlysende for alle som kan skrive og evig uforståelig for alle som bare kan lese». Fins det spor av Georg Johannesen i dagens essayforståelse? Hvordan ser dagens essaydebatt ut med Georg Johannesens essayteori? 

I tillegg arrangerer NFF og regionkontaktene den første Stavanger sakprosafestival lørdag 26. november, med «Skandinavia, ytringsfrihet og debattkultur» som tema.

Tid: 15. september 2016 20:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Gratis inngang

☆BASE ENTERTAINMENT & TRIPPLE B PRODUCTIONS welcomes you all to the SPECIAL edition event themed -☆ TRIPPLE THREAT MIX ☆

□ DRESSCODE: ■ DASHIKI ■

●MUSIC: The Hottest & Lattest Hits – AFROBEAT, & SOCA, DANCEHALL.

●Dj Big P will be killing the evening with the hottest Afrobeat, SOCA & Dancehall mix. Keeping you dancing all nite. Come enjoy yourselves & remember to bring your friends. The event will be a tribute to 2 kings that changed the music world. #FELAKUTI #BOBMARLEY
(Afro Carribean Vibes).

●CC: ☆ 100 KR ☆ CASH N CARD.

● Age: 20+ (ID Please.)

■Venue: KLUBB STING Valberget 3, 4006 Stavanger.

Powered by: ● Base ENTERTAINMENT●
● TRIPPLE B PRODUCTIONS●
#TRIPPLETHREATMIX

Tid: 10. september 2016 23:00

Sted: Sting nere

Arrangør: · Base Entertainment.

Pris: ☆ 100 KR ☆ CASH N CARD.

Verdikommisjonen har siden oppstarten valgt å bruke kåkå kverulantkatedralen som sin arena. Kommisjonen består av en rekke lokale personligheter, med Tora Aasland (bildet) som leder. Høsten 2016 byr Verdikommisjonen på følgende arrangement:

10 sept 14.00 under «Stavangeruka» – «Hva er framtidas Stavangeridentitet? Hvem er siddisen i 2030?»

12. nov 14.00, etter valget i USA: «Verdikommisjonen om valgresultatet i USA og betydningen for Norge, norsk politikk og norske interesser». Innleder er Hans Olav Lahlum, forfatter, historiker og ekspert på det meste (om det ikke kommer en VM-kamp i sjakk i veien).

Tid: 10. september 2016 14:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: Kommer

Konsert på kåkå med Svein Tang Wa & Johan Egdetveit. Gunnar Roalkvam forteller om Toffa’en.

Billetter kan kjøpes her eller i døren. Dørene åpner ca 30 min. før.

På uforligneligt vis representere Toffa’en livet og følelsen i Stavanger itte krigen og udøve 1950-60-talet, akkurat sånn så bare Gunnar Roalkvam klare det. Samtidigt e alt Toffa’en tenke, føle og gjørr heilt universelt, og det på den måden bare Svein Tang Wa kan gje musikalsk udtrykk. Så han har gjort på to plader; originalen fra 1980 og nyinnspelingå fra 2008. Og så han vil gjørr det på kåkå fredag 9. september.

Dette e for adle di eldre så vil se bagøve te seg sjøl og egen oppvekst. Men ennå merr e det for di små og di unge så gjerna vil hørra någe så formidle kossen di har det inni seg. Dette e altså konserten for adle generasjonar i heile Stavanger.

kåkå kverulantkatedralen tenke at i vår medierte og multitaskande tid e det heilt nødvendigt med Toffa’en minst aent kvert år bare for å kunna ver te stede i den stavangerske virkeligheden.

Svein Tang Wa & co starte konserten ca kl 19.00. Ver tidligt ude! Me åbne dørene kl 18.00. Kom og kjenn på din indre siddis! Kom og kjenn på barndommen. Kom og hørr Svein Tang Wa, Stavangers viktigaste vise- og livskunstnar di siste 30-40 årå.

Allerede ca kl 18.30 dukke Gunnar Roalkvam og opp på mystisk vis og snakke om kim og ka Toffa’en e og va, og korfor han plutseligt dukka opp udøve 1970-talet, fysst inni håvet på Gunnar og så på papiret før det blei musikk av det. Han vil og sei någen ord om ka me kan bruga Toffa’en te i dag.

————

«Toffa» er et musikalsk portrett av 50-tallets Stavanger, fylt av den kjærlighet og sarkasme som preger Tang Was forhold til sin egen by. Gjennomgangsfiguren Toffa er en prototyp av den stavangerske gategutten fra artistens egen barndomstid. Sveins debutalbum «Toffa» ble utgitt i 1980 og er blitt et riktig «Collectors item» for alle platesamlere. 28 år etter debuten reiste Svein med sine musikalske venner til NRK Musikkteknikk, studio i Stavanger og spilte inn nye versjoner av låtene sammen med noe nytt materiale.

Gunnar Roalkvam står for tekster, og Svein Tang Wa for melodiene. Gunnar Roalkvam (f.1951 i Stavanger) har gitt ut fem diktsamlinger, er tekstforfatter til en rekke artister som Vamp, Sigvart Dagsland, Reidar Larsen, Vestlandsfanden og Stavangerensemblet i tillegg til Svein Tang Wa.

TOFFA på Grammofon: http://grammofon.no/utgivelser/album/Svein+Tang+Wa/Toffa/35

Om nyinnspillingen og plateslippsfesten på Sting Nere: http://www.dagsavisen.no/stavanger/toffa-gjenfodt-1.552116

Tid: 9. september 2016 19:30

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: 150/100

Nuart introduserer i år et nytt begrep, «post-gatekunst». Begrepet tar vi i bruk for å beskrive kunstverk, kunstnere og events som er påvirket av strategier, former og tema som utforskes i gatekunsten, men som ikke kan kalles gatekunst eller gatekunstnere per se. Begrepet kan også brukes for å beskrive den nye generasjonen av mer studiobaserte gatekunstnere. Kunstnere som har en bredere interesse og kunnskap om kunstfeltet, og som på en eller annen måte overskrider gatekunsten.

Er post-gatekunst et presist begrep for å beskrive utviklingen, og bør det omfavnes av kulturen? Eller er det et rotete og frekt forsøk på å lage en pakke av noe som ikke verken trenger eller kan pakkes sammen? Bør begrepet heller kastes på den historiske skraphaugen denne minneverdige kvelden?

Du bestemmer!

IN ENGLISH:

21:30 Fight Club: Making History with ‘Post-Street Art’

Location: KÅKÅ, Valberget 3

This year’s Nuart Festival exhibition introduces, for the first time, the term ‘Post-Street Art’. This expression has been adopted to describe artworks, artists and events that are «informed by» and «aware of» the strategies, forms and themes explored by Street Art but which couldn’t rightly be regarded as ‘Street Art’ or ‘Street Artists’ per se. The term could also be used to describe a new breed of studio practice-based street artist, whose interest in and knowledge of the contemporary art world often far supplants that of an engagement with the street.

Is ‘Post-Street Art’ a useful term to describe these developments and should it be embraced by the culture? Or is it a messy attempt to package something that doesn’t need packaging and should be consigned to history on this momentous evening? You the audience decide.

Tid: 8. september 2016 21:30

Sted: Sting nere

Arrangør: Fight Club

Gratis inngang

Hovedtema og saker kommer snart. Vi vet at torsdag 8. sept kl 19.00 blir et av temaene Nuart og Streetart-byen Stavanger. Vi vet også at etterpå, kl 21.00, blir det Pub debate & Fight Club med deltagere fra Nuart, som i år feirer 500-års jubileet for Thomas More’s Utopia og 100-års jubileet for dadaistene på Cabaret Voltaire. Be there!

Ingen by er bedre enn sin egen offentlighet, sier vi på kåkå. Stavanger legger seg umiddelbart et hakk foran de fleste andre byer, når vi kan by på en kritikersalong med et panel bestående av Eirik Bø, Brita Strand Rangnes, Natasja Askelund og Jan Zahl. Det eneste som er sikkert om disse er at de til sammen blir et objektivt superteam, selv om de hver for seg er subjektive, følsomme, uredde og slagkraftige – knapt bryr seg om den servile frykten i den kulturelle andedammen.

Hver kritikersalong legger fram fire saker eller verk for kritikk – og transport enten til veksthuset eller slaktehuset. Hver sak presenteres av én av kritikerne for kritisk behandling i salongen og blant publikum. Hvert salongmedlem får 20 min til sin sak. Kulturelle trender, kunsthendelser eller lokal kulturpolitikk sendes til veksthuset eller slaktehuset like gjerne som en roman, teveserie eller forestilling verdt å kritisere. Publikum får stille spørsmål og kommentere, om de ønsker. Salongens deltagere har på sin side lovet elokvent kritikk av viktige saker, men også uenighet med høy temperatur. Stavanger kritikersalong dukker opp tre ganger høsten 2016.

Kritikersalongens medlemmer:

 • Jan Zahl kjem frå Bryne. Han liker best bluesbasert heavy, tv og chips. Tidlegare klarinettist i Bryne skulekorps og keyboardist i både Mystery og Reckless. Noverande kulturjournalist i Stavanger Aftenblad.
 • Brita Strand Rangnes er førstelektor ved Universitetet i Stavanger og litteraturanmelder i Stavanger Aftenblad.
 • Natasja Askelund er en passe sint billedkunstner som jogger 6 –7 mil i uken sammen med løshundene sine. Hengiven P2-lytter som abonnerer på en haug med blogger og aviser (på en god dag blir alle lest). Er korps- og fotballmor til to barn og Storhaugs mest urettferdige sosialist.
 • Eirik Bø er litteraturviter og daglig leder av Pelikanen Forlag.

Velkommen med din indre kritiker! Motto fra Walter Benjamin: Bare den som kan tilintetgjøre, kan bli en god kritiker! 

Tid: 8. september 2016 19:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: 100/50

Pedro er ein prisløna forfattar og musikar (Sister Sonny), født i Chile men nyleg busett i Rogaland. Er du nysgjerrig på kven han er, kvifor han skriv eller koss han hamna i Suldal? Kom og SPØR.

Dette er et nytt konsept fra høsten 2016 på kåkå. Vi vil invitere spesielt interessante personer til scenen uten manus, mens publikum inviteres til å komme som nysgjerrige intervjuere. Formålet er aktive og engasjerte medborgere, ingen by er bedre enn sin egen offentlighet. Man kan spørre om absolutt hva som helst.

Ordstyrar: Terje Torkildsen (forfatter og leder Rogaland forfattarlag).

Samarbeid mellom kåkå og Rogaland forfattarlag.

Bibliografi og priser: Pedro Carmona-Alvarez

 • Helter – dikt (1997)
 • La det bare bli blåmerker igjen – roman (2000)
 • Clown Town – dikt (2002)
 • Prinsens gate – dikt (2004)
 • Hjemmelekser – essays (2007)
 • Rust – roman (2009)
 • Og været skiftet og det ble sommer og så videre – roman (2012)
 • Sanger for kor – lyrikk, Kolon (2013)
 • Samtaler med onkel Nica og tante Viola – lyrikk, Kolon (2015)

Priser

Tid: 7. september 2016 21:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: Kommer

kåkå kverulantkatedralen har hovedscene på Sting Nere. Sammen med Café Stings egen programvirksomhet utgjør kåkå-programmet tilbudet på Kulturhuset på Valberget.

Fra og med i høst ønsker kåkå og Café Sting sammen å tilby Stavangerregionens innbyggere et nytt konsept: STAVANGERUKA. Første gang ut blir onsdag til og med lørdag 7-10. september. Mer om programmet etter hvert.

Vi vil uansett benytte anledningen til å starte opp noen av våre faste konsept: Bykamp!, Politisk bar, Stavanger kritikersalong, Tankesmie eller Verdikommisjonen.

Har du innspill til hva som bør være med i et slikt program til tidenes første Stavangeruke, spill gjerne inn til enten Terje Vallestad (terje@cafesting.no) eller Jan Inge Reilstad (janinge@reilstad.com).

Hva vi allerede vet er at det torsdag 8. sept kl 21.00 blir en Pubdebate / Fight Club i samarbeid med Nuart. Vi har ambisjoner om å gjøre dette til en årlig hendelse fra og med 2016!

Tid: 7. september 2016 19:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Cafe Sting/Kåkå

Pris: Kommer

«Partistrukturene og nominasjonsprosessene – er de blitt udemokratiske?». Innleder Jan Arild Snoen (kommentator på Minervanett og i Aftenposten). 

Politisk bar starter opp igjen onsdag 7. september kl 19.00 med fokus på politisk kultur og de politiske partiene anno 2016. Er nominasjonsprosessene i partiene etter hvert mer å ligne med føydale prosesser, lukka for alle medborgere og de fleste partifeller? Virker ikke det representative demokratiet godt nok lenger, er det blitt for langt mellom medborgeren og de partipolitikerne som representerer stemmeseddelen hennes i det politiske systemet? Hvorfor meldte den liberale fritenkeren Jan Arild Snoen (bildet) seg ut av partiet Høyre forleden? Og hvordan er egentlig ståa i Stavanger? 

Innleder: Blogger og spaltist Jan Arild Snoen, som bl.a. skriver for Minervanett og Aftenposten. I våres skrev han følgende artikkel om viktig personlig politisk veivalg: http://www.minervanett.no/pa-tide-a-si-farvel/  

Deltagere er Sveinung Rotevatn (Stortingspolitiker V), Olaug Bollestad (Stortingspolitiker Krf) og Cecilie Bjelland (gruppeleder Stavanger AP, Arbeiderpartiets sentralstyre), bl.a. 

Ordstyrer er som vanlig Torunn Egge Roux (frilanser med fortid som journalist i Aftenbladet).

Vær velkommen til høstens første «Politisk bar»! 

Tid: 7. september 2016 19:00

Sted: Sting nere

Arrangør: kåkå

Pris: 100, 50 for studenter

Da var sommerferien over for denne gang og vi er kjempeklar til å få invitere dere til damenes aften på Madam Sting igjen!

Høstens første kveld er vi så heldige å ha fått med oss den herlige Jan Rune Holdhus!

Jan Rune er en fantastisk stand-up komiker og artist- som virkelig byr på seg selv! Hans sprudlende personlighet og ikke-høytidelige holdning gjør at vi nok skal få kjenne gangsperren i lattermusklene denne kvelden!

Billettene koster 300kr og det blir denne kvelden lagt ut 30 stk billetter- så det er viktig å være tidlig ute. Det vil også bli servert et glass lykkebobler, samt lett tapas.

Del gjerne arrangementet og siden til Madam Sting med dine venner- det setter vi pris på!

Gleder oss til å treffe dere!

Tid: 1. september 2016 19:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Madam Sting

Pris: Billettene koster 300kr og det blir denne kvelden lagt ut 30 stk billetter

☆TENSION MUSIC ENTERTAINMENT in conjuction with BASE ENTERTAINMENT presents & welcome you to a NEW CONCEPT FROM TENSION MUSIC ENT. ☆ THE INK VIBES PARTY☆… #theinkparty

○CONCEPT: Vi skal spille musikk som folk har lagt ut her på fest siden, så lenge det er den type musikk som går under sjangeren – REGGAE, AFROBEAT, HIP-HOP, SOCAMIX, LATIN og DANCEHALL. Vi kommer selvfølgelig ikke til og ta alle sangene men vi tar den musikken som er bra og er innen den sjangeren vi har valgt.

○We also plan to play all or most of the GOOD music posted by guests on this page at the party venue. Provided that it falls under the listed genres below……WHAT ARE U WAITNG FOR? START POSTING.

☆Dj BIG P – FEATURING THE GREATEST HITS – REGGAE, AFROBEAT, HIP-HOP, SOCAMIX, LATIN & DANCEHALL.
☆Gå ikke glipp av en fantastisk kveld…Garantert. Ta med deg gode venner og godt humør.

■ DRESSCODE: ☆ Simple & Stylish ☆

■Venue: KLUBB STING nede.

● Age: 20+ ☆ ID Please☆

●CC: ☆100 KR☆ (Cash and card payment.)

Powered by: ● TENSION MUSIC ENTERTAINMENT●
● BASE ENTERTAINMENT●
●TRIPPLE B PRODUCTIONS●

Tid: 27. august 2016 23:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Base Entertainment.

Pris: ☆100 KR☆ (Cash and card payment.)

Klarer du ikke vente helt til Stavanger på skeivå? Lørdag 20. august er det klart for ny fest på Sting Nede (Valberget). Dørene åpner kl. 21.00 med god kaféstemning. Fra ca. kl. 23.00 snurrer Dj Mio i gang stemningen som varer utover natten.

Tema: White Party – kle deg i hvitt og vis frem sommerens brunfarge.

Gratis inngang for medlemmer i LLH Rogaland, ikke-medlem 100,-
Aldersgrense: 20 år

Tid: 20. august 2016 21:00

Sted: Sting nere

Arrangør: FRI Rogaland

Pris: Gratis inngang for medlemmer i LLH Rogaland, ikke-medlem 100,-

☆BASE ENTERTAINMENT & TRIPPLE B PRODUCTIONS welcomes you all to the AUGUST SPECIAL edition of our monthly event themed – ☆THE 90’s PARTY.☆

●Dj BIG P – FEATURING THE 90’s GREATEST HITS – RnB, POP ,DANCEHALL & HIP-HOP. The latest and hottest AFROBEAT HITS.
(Afro Carribean Vibes)

● To you 90’s lovers & you that wished you could go back to the 90’s, guess what? Your wishes are finally been granted. THE 90’S IS BACK. Come and enjoy a evening that will linger in your memory, and remember dem dancing shoes as usual. Gå ikke glipp av en fantastisk kveld garantert. Ta med deg gode venner og godt humør.

■ DRESSCODE: ○ 90’s style ○

● Age: 20+ ( ID Please.)

●CC: 100 KR. (Cash only PLS)

■Venue: KLUBB STING NEDE. Valberget 3, 4006 Stavanger.

Powered by: ●Base ENTERTAINMENT● @FunIsUs
●TRIPPLE B PRODUCTIONS● @BadBaddoBaddest
#BackToTheNineties #WeLoveTheNineties #WeMissTheNineties

Tid: 19. august 2016 21:30

Sted: Sting nere

Arrangør: Base Entertainment.

Pris: 100 KR. (Cash only PLS)

Som en del av Article biennalen sitt program inviterer vi til Art Science & Cocktails
– et sosialtl event hvor vitenskapelig påfyll og kunstnerisk inspirasjoner serveres
med en utsøkt cocktail opplevelse

Spesielt inviterte kunstnere og forskere vil slukke din tørst etter kunnskap

Tid: 12. august 2016 20:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Cafe Sting

Pris: ?

God dag godtfolk og velkommen til en fantastisk pop up-festival vi arrangerer lørdag 23. juli på Café Sting. Kanskje et godt stoppested etter Gladmaten? Opplev artister fra Norge, Afrika, Australia og UK. I løpet av 8 timer vil artister fra «hele» verden opptre på 3 scener. Sting fyrer opp spansk grill. Det vil bli cocktail-meny, DJ-er, fantastisk livemusikk fra mer 15 artister og en utrolig gemyttlig atmosfære. Det blir til og med en fortryllende flammeopptreden fra Kike Valeur Håper du blir en del av atmosfæren

‘A boutique, summer festival for the chic, baby…’

A fancy, fun, floral, fresh, flowery, fantastically frisky FLING. Feast on fine foods and frolic with fancy mo-fos.

3 Separate stages featuring:

Snowpirate
Chilliwilli and Terje
Special Guest DJ’s
Performance Art

Eat and drink yourself silly with:

Spanish Grill
Summer Cocktail Menu & Drink Specials all Evening

6pm til late
150 kr entry or pre-buy at:

https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=1316&arrnr=4996214

Tid: 23. juli 2016 18:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Snowpirate

Pris: 150 kr i døra, eller på https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=1316&arrnr=4996214

Snowpirate will grace the Stingwish stage Cafe Sting this Thursday from 8pm! Requests include Kylie Monigue’s Confide in Me and Gotye’s Somebody that I Used to Know! See you sooooooon, sommervenner. Is that even a word?

Tid: 7. juli 2016 20:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Gratis inngang

The weather gods seems to be a bit indecisive for Saturday so we figured; Let’s help them out!

There will be DJs and BBQ on the terrace from 15.00 until 01.00*. Klubb Sting opens at 22.00, but we’ll keep both floors going until 01.

We look forward to spend the afternoon and night with you all!

*New serving regulations enter into force this Friday. Volume will be kept at a responsible rate.

Sting Terasse (1500-0100)
Klubb Sting (2200-0330)

Line-up:
NITE SITE
LUIS P
AIRIS ZAPA
GUSE GRANOL
DJ MØRKREDD
PNDA

Tid: 2. juli 2016 15:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Ole Marius Nilsen

Pris: ?

Cafe Gentleman spiller på stingwish torsdag den 30 juni kl 20.30 Vi er så utrolig heldige at vi får 2 fantastiske gjesteartister den fantastiske sangerinnen Brigitte Jean Jameson og den meget flotte låtskriver og musiker Kjell Reianes. Vi skal sammen skape en magisk aften og håper du vil komme og oppleve dette med oss

Tid: 30. juni 2016 20:30

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Gratis inngang

We have the pleasure to invite you to a dynamite night in two parts.

Pt 1: From swinging soulful bangers to spicy Latin shakers. Mørkredd will spin the finest black gold to push some dancefloor action and get the party started.
Pt. 2: Take it away! Jazzface and Call me Betty, back to back. Will guide you through, from the shakers to the floor rhythms. House and techno!
•··••··••··••··••··••··••⚫·••··••··••··••··••··••··•
22.00 – 03.30
CC: 50,- before midnight, 100,- after
•··••··••··••··••··••··•··⚫••··••··••··••··••··••··•
JAZZFACE aka Svein Brunstad is a veteran in Stavanger’s club scene. Starting up as a resident DJ at the club institution Sting in 2000, he’s worked his way through most of Norway’s quality clubs, sharing stage and lineup with artists as diverse as Lindstrøm and BJ The Chicago Kid.
CALL ME BETTY has his roots in Stavangers undeground scene. Known for his across the board style with a funky twist, CMB has played in a number of clubs and venues.
MØRKREDD is both collector and DJ with an affinity for rare, groovy and exotic 45s. Mørkredd plays regularly at Bøker&Børst and has somehow played at venues like Cementen, Blink, Tou Scene and K-Lab(rip).

Tid: 25. juni 2016 22:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Michael Helvik, Alexander Hemmingsen, Jon Salthe, Marius Berg og Svein Brunstad

Pris: CC: 50,- before midnight, 100,- after

Sist de var på Sting Wish fikk gjestene en fantastisk aften,
så gå ikke glipp av muligheten til nok en spennende kveld med sangeren
Trine Petterson og pianisten Simeon Jajevski.
Sammen presenterer de spennende tolkninger av en rekke artister.

Tid: 23. juni 2016 20:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Gratis inngang

Me glede oss te Sommerkonserten på Sting ! Det bler både gamle og nye viser – og någen me ikkje har gitt ud ennå 🙂 Sting e ein fine plass for viser og vin 🙂   «kvitvinsviser»

Ole Fjetland band med Sommerkonsert på Cafe Sting torsdag 16. juni kl. 21.00
Inngang kr. 150,-

Ole Fjetland, vokal og akustisk gitar
Tormod Eikill, elektrisk gitar
Per-Egil Vang, tangenter
Tor Inge Øgreid, bass
Knut Egil Kristiansen, perkusjon

 

Tid: 16. juni 2016 21:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Ole Fjetland band

Pris: 150,-

Poesikameratene har gleden av å invitere til poesiaften for første gang i Salongen i 3. etasje på Cafe Sting. Her er det plass til cirka 40 personer og forfriskninger kan kjøpes i baren. De som leser og fremfører egne tekster denne kvelden er: Svein Erik Reienes, Magrethe Toft, Erik Larsen, Vigdis Maria Tjørhom og Stig Erlend Midtgård.

Nærmere presentasjon av poetene kommer…..

Tid: 16. juni 2016 19:00

Sted: Salongen i 3 etg

Arrangør: Cafe Sting

Pris: ...

Gjeste DJ Erik Asbjørnsen vil med masse musikk fra den tiden han var Dj i Oslo på 80 tallet få det til å rykke i danse foten din.
Kom og slå deg løs på Cafe Stings 80 talls party.
Vi starter opp kl 2200, gratis inngang
Kom gjerne å test ut vår mat og drikke meny i forkant.

Tid: 11. juni 2016 22:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Gratis inngang

Da var det sol igjen!

På fredag er trioen endelig tilbake i Kåkå’s lokaler! Inspirert av godvær og deilige utgivelser ser vi fram til en fortreffelig aften med dere alle!

////

FENRIS . Luis P. – DJ . NITE SITE //// * HOUSE * TECHNO *

////

Klubb Sting
Friday 10th June
2300-0330
100,-
(half price for all «attending» on event from 23-24, list closes at 17 on Friday)

Tid: 10. juni 2016 23:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Nite Site . Luis P . Fenris

Pris: 100,-

Short notice lovelies, but Snowpirate have been invited to grace the stage at Stingwish this Thursday evening from 8pm. We’ll play everything from Justin Beiber to Gotye, from Eva Cassidy to Neil Young, from Michael Jackson to Adele. Come along and choose the setlist, enjoy wine or tea, talk to amazing people, eat delicious food ♥

Sting Wish torsdag kl. 2000

Tid: 9. juni 2016 20:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Gratis inngang

PART 1:
A ‘mystery’ thread, including works by PURCELL, SHOSTAKOVICH and Elmar LAMPSON.

PART 2:
DEBUSSY: String Quartet Op.10

PART 3:
Works by BERIO, CAGE and KING CRIMSON.

MARI POLL violin
COLETTE OVERDIJK violin
IAN ANDERSON viola
ILMARI HOPKINS cello

Tid: 7. juni 2016 20:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Freefall på KåKå

Pris: ...

Pinnekjøtt ska spela på Sting Nere!
Det bler masse nytt materiale, i tradisjonsrik Pinnekjøtt stil.
Rocken e fra Stavanger og sangene på stavangerdialekt.
Stavanger e kulturbyen, og me fra ungdomsmiljøet love å levere et rocka show!

Aldersgrense: 18 år
CC: 50,-

Tid: 3. juni 2016 21:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Pinnekjøtt

Pris: Cc 50,-

Trine Petterson & Simeon Jajevski på Sting Wish.

Opplev en spennende kveld med sangeren Trine Petterson og
pianisten Simeon Jajevski.
Sammen presenterer de en tribute til Eva Cassidy samt
spennende tolkninger av andre artister.

Tid: 2. juni 2016 20:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Gratis inngang

PART 1:
A ‘mystery’ thread, including works by Sofia GUBAIDULINA, SCHUBERT and PENDERECKI.

PART 2:
BEETHOVEN: String Trio No.3 in C minor Op.9

PART 3:
Works by Kaija SAARIAHO, BJÖRK and Joey ROUKENS.

COLETTE OVERDIJK violin
IAN ANDERSON viola
ILMARI HOPKINS cello

Tid: 31. mai 2016 20:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Freefall på KåKå

Pris: ...

«A befitting extravanganza full of Starman-esque surprises, a celebration of the man himself…»

Snowpirate and Cafe Sting present a spectacular tribute to Mr. David Bowie: GROUND CONTROL TO MAJOR TOM

Saturday, May 21 at 10pm – downstairs at Cafe Sting

Featuring:
Olav Larsen
J.R. Harlekin
Snowpirate’s Brigitte Jean Allen & Mads Røksund w/ Marcus Hasli Johnsen, Christian Kristoffersen and Morten Røsbak
All magically covering Bowie songs from 1969 to 2016

As well as very special performances by:
The Phantom Pheonix and
The Dancelab Union Project

Exclusive tickets include a Ziggy Stardust cocktail (part of a specially-designed cocktail menu) on arrival as well as Bowie-inspired hors d’oeuvres by Sting Cafe… that’s right beautiful people, this is somewhat a cabaret!

Very limited tickets Available on the Monday the 2nd of May (join event to be messaged the link first) or register at:
creativeproducing@gmail.com to reserve your limited table booking, closest to the stage.

Tickets are 495 kr- (plus booking fee)

Cocktail hour upstairs from 8.30pm til 10pm.

DRESS TO IMPRESS… this is Bowie darling.

Press enquiries please telephone 97477093 or email creativeproducing@gmail.com

Tid: 21. mai 2016 22:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Cafe Sting

Pris: Billetter selges på https://groundcontroltomajort.ticketco.no/bowie

Nå får du en unik mulighet til å se Jan Eggum i en intim setting, midt i Stavanger sentrum. 19. til 21. mai pakker han gitaren med seg, og legger kursen for Stavanger og Café Sting for to intime kvelder med humor, varme og knakende god musikk. Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp en Jan Eggum-konsert.

Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.

Dørene åpner kl. 19:00 alle dager, og Jan går på scenen ca. kl. 20:00. Billetter i salg hos Ticketmaster nå!

Tid: 21. mai 2016 20:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Pris: i salg hos Ticketmaster nå

Nå får du en unik mulighet til å se Jan Eggum i en intim setting, midt i Stavanger sentrum. 19. til 21. mai pakker han gitaren med seg, og legger kursen for Stavanger og Café Sting for to intime kvelder med humor, varme og knakende god musikk. Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp en Jan Eggum-konsert.

Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.

Dørene åpner kl. 19:00 alle dager, og Jan går på scenen ca. kl. 20:00. Billetter i salg hos Ticketmaster nå!

Tid: 20. mai 2016 20:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Pris: i salg hos Ticketmaster nå

Nå får du en unik mulighet til å se Jan Eggum i en intim setting, midt i Stavanger sentrum. 19. til 21. mai pakker han gitaren med seg, og legger kursen for Stavanger og Café Sting for to intime kvelder med humor, varme og knakende god musikk.

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp en Jan Eggum-konsert.

Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.

Dørene åpner kl. 19:00 alle dager, og Jan går på scenen ca. kl. 20:00. Billetter i salg hos Ticketmaster nå!

Tid: 19. mai 2016 20:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Pris: i salg hos Ticketmaster nå

Dancehall @ Sting!
Powered by: Jah Ark Manifest

14.05.16
23:00 – 03:15
CC: 100.-
(Students 50.- b4 12)
20 ÅR ID

Music by: Selecta PK – Jah Ark Manifest
Reggae // Dancehall

Tid: 14. mai 2016 23:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Pris: CC: 100.- (Students 50.- b4 12) 20 ÅR ID

Da nærmer det seg en ny omgang i Cafe Sting sin Stingwish live music event serie, og nok en gang skal Cafe Gentlemen fremføre varmende groove musikk for vårkalde sjeler på Cafe Sting i Stavanger, spen på kalossjene og kom da vel 🙂

Denne kvelden på scene:
Georg Vervik – vokal, gitar
Ragnar Skår – bass
Torstein Kyllevik – trommer
Diána Emese Gál – harpe

Gratis inngang

Tid: 12. mai 2016 20:30

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Gratis inngang

Dette er en separatutstilling med skulpturer og svarthvitt fotografier laget av Rigmor Elin Aase Bø.
Tittelen på utstillingen er: FRI SOM FUGLEN
Åpningen blir tirsdag 10.mai kl.19.00 på Cafe Sting i Stavanger.

Tid: 10. mai 2016 19:00

Sted: Cafe Sting

Arrangør: Cafe Sting

Gratis inngang

Fredag er det igjen tid for karaoke på Cafe Sting.
Hver fredag fremover blir det karaoke.
Hvorfor ikke starte kvelden med et godt måltid i cafeen
før en ender opp med å bruke sin stemme til herlig sang…
Velkommen

Tid: 29. april 2016 21:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Cafe Sting

Gratis inngang

Fredag 29. april har du muligheten for å oppleve to flotte konserter på Sting Nere (Valbergjet 3 i Stavanger),
først kl. 20.00 en Pre-release av platen ”Ikkje gå deg vill” med Elin Furubotn og Torbjørn Økland + gjest (arr. kåkå kverulantkatedralen), og så kl. 21.45 er det klart for Elle Melle og release av deres nye plate ”Himmelhøge sti” (arr. Café Sting).
Om du kjøper billetter til begge konsertene, får du et fint avslag. Billetter selges i døren og billettsalget starter kl. 19.30.

Øystein Greni produserer elle melle

Flere elle melle-låter har surret og gått i norske radiokanaler i snart 20 år. Men med sin nyeste single ”Himmelhøge Sti” har Odd Erik Ognedal og Ingvar Hovland laget sin sterkeste elle melle-låt siden bandet ble startet i 1996. elle melle besøkte Kveldsåpent i januar, og ”Himmelhøge Sti” er for tiden A-listet på NRK P1. Låten er produsert av Øystein Greni og recordet/ coprodusert av Jørn Christensen, og er en sår og stemningsfull låt som ikke bare handler om savn, men også om gode minner. ”Himmelhøge Sti” er en stille og fin trøst i hverdagen for alle som savner noen.
Elle melle gir ut nytt studioalbum til høsten, og vi gleder oss til å spille både nye og gamle låter på Sting igjen!!

Spotify-link til vår nye single ”Himmelhøge Sti”:

Tid: 29. april 2016 20:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Cafe Sting

Pris: 200 (kr. 250 for både Furubotn kl. 20.00 og Elle Melle kl. 21.45)

Share This