«…..jeg kan garantere at en halvannen times klubbkonsert med So Are We vil bli en variert affære.» (Romerikes Blad, 2015)

So Are We er en duo bestående av Guro Vikingstad på vokal og Stian Haslie på gitar. Musikken til duoen befinner seg i et landskap av pop, folk/roots og country. Melodiene og tekstene har et spenn fra melankoli til lekenhet, hvor formidling og et ærlig uttrykk står i sentrum.
So Are We høstet gode kritikker på Jessheimdagene 2016 og fikk terningkast fem fra Romerikes Blad.

«Det er kort og godt ganske deilig å høre på dem!» (RB, 2016)

Medlemmene i So Are We har vært med på flere musikalske arenaer. Guro Vikingstad har blant annet gitt ut albumet «Time» (2010) på eget plateselskap, holdt foajekonserter «Tribute til Joni Mitchell» i Stavanger Konserthus og bidratt i Mods revyen «Revansj!». Dessuten er hun også korist i Stina Stenerud and Her Soul Replacement og har jobbet som korist for blant annet Bow To Each Other og Tina Refsnes.
Stian Haslie er gitarist i Bedrock, som er et godt etablert blues/rock band, og gitarist/låtskriver i Stina Stenerud and Her Soul Replacement. I tillegg har han spilt sammen med blant annet Steven Ackles, Paal Flaata og Vidar Busk for å nevne noen.

Til konserten på Cafè Sting har So Are We fått med seg et knippe lokale musikere fra Stavanger.

Duoen spiller også for tiden inn låter i studio som kommer ut i aller nærmeste fremtid.

«Vikingstads uttrykksfulle stemme er pakket inn av et flytende musikalsk teppe, og det oser kvalitet og godt håndverk lang vei.» (Romerikes Blad, 2015)

«Låtunivers i real blomstring.» (RB, 2016)

Billetter i døra, eller her :  http://www.linticket.no/page/no/20/175/386

Tid: 12. november 2016 20:00

Sted: Sting nere

Arrangør: Cafe Sting

Pris: http://www.linticket.no/page/no/20/175/386

Share This